Ga naar hoofdinhoud

Arbeidsvoorwaarden maak je samen

Voor DigiC slaat De Unie de handen ineen met het ervaren onderzoeksbureau InnerVoice. Samen hebben we een gevalideerde methodiek ontwikkeld voor een transparant cao-proces. DigiC zorgt voor inzicht, betrokkenheid en draagvlak; voor werkgever en werknemers. Álle werknemers. Want de cao is er voor iedereen.

InnerVoice, onderdeel van MWM2, is gespecialiseerd in medewerkersonderzoeken, -enquêtes en -panels. De Unie heeft ruime kennis van, en ervaring met cao trajecten en de belangenbehartiging van medewerkers. Als professioneel onderhandelaar vertaalt De Unie de voorkeuren van werknemers naar een constructieve onderhandeling met de werkgever. Daarnaast zorgt De Unie er als vakorganisatie voor dat de afspraken juridisch zijn geborgd. Wat hebben medewerkers en werkgever aan deze samenwerking? Het wordt inzichtelijk wat medewerkers willen en deze inzichten worden vertaald naar rechtsgeldige afspraken met draagvlak.

Bart Willems, manager strategie en beleid De Unie

Bart is vele jaren actief in de vakbondswereld. Nu is hij verantwoordelijk voor de strategie van de vereniging. Hij begeleidt DigiC-projecten vanuit De Unie, en zorgt ervoor dat er goede afspraken komen over het traject. Samen met de cao-onderhandelaar zorgt hij dat deze leiden tot een goed eindresultaat.

Peter Kelleter, panelleider

Peter heeft jarenlang gewerkt als cao-onderhandelaar en kent de wereld van arbeidsverhouding daardoor zeer goed. Inmiddels is hij actief als onafhankelijke MfN-registermediator, en als trainer en adviseur voor ondernemingsraden. Tijdens DigiC-trajecten verzorgt Peter de panelgesprekken. Door de combinatie van inhoudelijke kennis en gespreksvaardigheden weet hij werknemers én -gevers maximaal te betrekken bij het cao-proces.

Fenneke Vegter, senior onderzoeker InnerVoice|MWM2

Fenneke heeft expertise in onderzoek naar medewerkerstevredenheid en cao-vraagstukken. Samen met haar team van InnerVoice|MWM2 begeleidt ze het onderzoek en staat ze garant voor een objectieve, verantwoorde aanpak en heldere rapportages. Zo zorgt ze ervoor dat de cao-onderhandelingen gaan over de feiten.

Back To Top